Eigenlijk heb ik niet veel te melden.
Maar ik wil gewoon ff mijn ei kwijt.

Ik ben op zoek, naar een andere plek om te wonen en naar een baan.
Ik zit hier nu in een vakantiehytte, heel idyllisch aan het fjord, maar het voelt niet aan als een thuis. Ik ben met verscheidene mensen aan de praat geweest om te kijken wat er hier in t dorp voor mogelijkheden zijn, maar die zijn ofwel bezet, ofwel niet beschikbaar voor verhuur. Ik heb nog een paar opties, dus die ga ik ook maar proberen.

Daarnaast zoek ik een baan. Ik wil het liefst in de buurt werk vinden, omdat ik dan hier in t dorp kan blijven wonen en niet hoef te “emigreren” naar Bergen of Oslo waar ik heg noch steg, kind noch kraai ken. Maar banen in mijn vakgebied zijn er hier in de regio niet, andere banen solliciteer ik vol verve op, maar tot nu toe zonder succes. Ik solliciteer ook naar banen in Bergen, juist omdat ik daar wel in mijn vak bezig zou kunnen zijn, maar dat loopt ook niet hard. Het gaat hier allemaal een stuk langzamer.

Verder, ja wat verder. Loop bij de dokter, die heeft me een pilletje gegeven tegen de nnerslachtigheid, en vorige week heeft ie de dosis verhoogd. Maar nou zit ik tegen de bijwerkingen aan te hikken: slapeloosheid. Ik ga om een uur of één naar bed, vind ik een redelijke tijd, maar dan lig ik in bed en zie ik 2, 3, 4 en 5 uur op de wekker voorbijkomen. Dus ik ben er niet om 9 uur uit. Wordt al gauw 12 uur om toch wat uitgerust te raken. Afgelopen maandag moest ik wel vroeg op – ik had een afspraak bij de Sociale Dienst om – maar toen ik onder de douche stond, werd het me draaiierig voor de ogen en viel ik bijna flauw. Heb dus maar afgebeld.
Moet toch maar bij de medicijnman langs of ie daar wat aan kan doen.

Voor de rest afwachten maar. Woning, werk, …

Maar in principe gaat het wel goed met mij 🙂